Algemene voorwaarden en Privacy Policy

Algemene voorwaarden

Aan mogelijke type– of schrijf fouten, alsmede vermelde prijzen, type-specificaties kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Paraplu-drukken is onderdeel van BSCC.nl Bussines Supply CC.

Paraplu-Drukken.nl BSCC – Algemene Voorwaarden

Paraplu-Drukken.nl Privacy Policy

Paraplu-Drukken.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Paraplu-Drukken.nl gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Paraplu-Drukken.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling.

Paraplu-drukken.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

    • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden;
    • Met jouw toestemming gebruiken wij je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties Als je dit niet langer prijs op stelt, kun je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@paraplu-drukken.nl of je kan je afmelden via de afmeldbutton onderaan de verkregen e-mail;
    • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken.

Paraplu-Drukken.nl verkoopt je gegevens nooit

Wij zullen je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Wanneer je een bestelling plaatst of je account raadpleegt zal dit altijd via een veilige wijze gebeuren. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van BSCC, dan kunt je contact met ons opnemen.

De medewerkers van Paraplu-Drukken.nl helpen je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. Je hebt nadrukkelijk het recht op correctie van je gegevens. In geval van wijziging van onze Privacy Policy , zul je deze terugvinden op deze pagina. Hier staat  altijd de meest recente informatie.