Duo paraplu bedrukken

Duo paraplu

Duo paraplu TW-3

Vanaf: 13,22

De perfecte paraplu voor twee! Ben je op zoek naar een paraplu waar je normaal onder kan staan twee personen. Deze duo paraplu is speciaal gemaakt voor twee. Je kent het wel, probeer maar eens samen onder een paraplu te lopen. Kies daarom voor deze unieke paraplu voor twee.

Duo paraplu bedrukken een krachtig promotiemiddel

Duo paraplu bedrukken is een uniek relatiegeschenk dat twee mensen schuilhoudt tegen de regen. Deze bedrukte duo paraplu met logo geeft plezier voor twee en kan nagenoeg elk seizoen gebruikt worden. Een bedrukte duo paraplu met opdruk is eigentijds en actueel. De paraplu is verkrijgbaar in twee varianten, de opvouwbare duo paraplu en de duo paraplu met lange stok.

Bedrukte duo paraplu met opdruk de trend van dit jaar

Bedrukte duo paraplu met opdruk is trendy en tijdloos voor iedereen. Deze bedrukte duo paraplu met logo wordt overal enthousiast ontvangen door haar verpletterende design. Duo paraplu bedrukken is niet meer weg te denken in het straatbeeld als het regent. Ben creatief en kies vandaag nog voor een duo paraplu bedrukt. Dit kan een logo of afbeelding zijn of zelfs beiden.

Duo paraplu bedrukt gezellig onder 1 paraplu

Duo paraplu bedrukt is geschikt voor meer dan 1 persoon. Duo paraplu bedrukken is echt voor 2 personen bedoeld waarmee je samen onder 1 paraplu loopt. Gezelligheid is belangrijk voor de duo paraplu bedrukt. Wil je een leuke duo paraplu waar je met z’n 2 onder kan staan? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag verder.