Stormparaplu bedrukken

Vanaf: 9,73

Alle soorten paraplu's

Storm Display Box

Vanaf: 102,27

Alle soorten paraplu's

Stormparaplu STORMaxi SE

Vanaf: 12,31

Stormparaplu

Foedraal STORMini

Vanaf: 2,20

Stormparaplu

Foedraal STORMaxi

Vanaf: 2,06

Stormparaplu

Stormparaplu STORMini

Vanaf: 14,12

Stormparaplu

Stormparaplu STORMaxi

Vanaf: 11,60

Stormparaplu bedrukken

Stormparaplu bedrukken goedkoop en 3 in de top 6 van het beroemde KASSA VARA programma van NPO1. Het zijn 3 unieke relatiegeschenken die elke storm zal overleven! De stormparaplu bedrukt zal verhalen van kapotte paraplu’s doen verdwijnen. Paraplu’s bestaan al eeuwenlang en zijn ontwikkeld door de Egyptenaren rond 1400 voor christus. 3400 jaar hierna zijn er 2 nieuwe doorontwikkelde stormparaplu op de markt gekomen. Een hoogstaand relatiegeschenk om weg te geven, want wie wilt er nou niet gezien worden met een hypermoderne paraplu?

Stormparaplu bedrukt

Tijdloos is een woord wat gebruikt kan worden met de stormparaplu bedrukt. Stormparaplu bedrukken is een must wanneer je een echte publieke aantrekkingskracht nodig hebt. Potentiële klanten zullen versteld staan van je bedrukte stormparaplu met logo. Maak er gebruik van en zet jouw bedrijfslogo erop om de extra aandacht te trekken. Dit wordt het ultieme relatiegeschenk die je maar kan bedenken, want hiermee zal je enorm opvallen en dat is hetgeen wat je als ondernemer wilt bereiken.

Bedrukte stormparaplu met logo blijft voor eeuwig

De enige echte stormparaplu is een paraplu met een garantieperiode van 12 maanden. Stormparaplu bedrukken met umbrella is een must voor degene die een paraplu vaak gebruiken. Je stormparaplu bedrukt gebruik je nog voor een hele lange periode om voor jezelf reclame te maken. Over tientallen jaren spreekt men nog steeds over dit product en jij kan zeggen dat je dit product al heel lang kent en weet wat kwaliteit is. Kwaliteit is precies wat je koopt wanneer je voor deze paraplu kiest en dat zie je terug in de prestaties van de paraplu.